Serialul SEVGILI GEÇMIŞ (DRAGĂ TRECUT), debutează în această seară

În această seară începând cu ora 20:00, pe postul de televiziune turcesc Star Tv, va debuta noul serial Sevgili Geçmiş/Dragă Trecut.

Rezumat:

Trei surori care au crescut neştiind una de cealaltă, primesc într-o zi o scrisoare misterioasă şi se întâlneac la nunta uneia dintre ele. Cele trei surori sunt , una muzician, una doctor şi una este proprietara unei mari plantații de viță de vie. Un noaptea nunții se vor găsi într-o situație neaşteptată, iar după această noapte vor fi nevoite să locuiască împreumă. În caz de criză, această necesitate este înlocuită de o aventură de descoperire a frăției, prieteniei şi solidarităţii.

ECE USLU (Cahide Esen Karalar)

Viața frumoasă a lui Cahide va fi distrusă odată cu moartea soțului său.  Cahide va fi arestată pentru crimă. Au avut trei fiice , una în vârstă de 3 ani, cealaltă de 2 ani, iar cea din urmă de 6 luni. A fost condamnată la 24 de ani de închisoare. Viața ei a luat sfârşit şi este nevoită să-şi de-a copiii la orfelinat, decât să crească în închisoare.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

EMRE KINAY (Cemal Karalar)

Cemal este unchiul lui Ipek şi Deren. Sistemetic şi prescriptiv. Este priceput să stabilească jocuri. Ştie să-şi folosească puterea , să gestioneze şi să manipuleze oamenii. Indiferent de ce se întâmplă, el va primi familia fericită pe care a reuşit-o şi a visat-o la Cahide, dar cu cu frumosul… cu forța.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

✔SEVDA ERGINGI( İpek Gencer)

İpek este sora cea mijlocie, şi a fost adoptată de Güneşli Bahçe, dar nu a ştiut până nu a primit misterioasa scrisoare. După absolvirea universităţii, a început să lucreze cu Tekin Malik, după care devin iubiți, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Când Tekin Malik intră în viața lor, familia ei îşi va pierde toate bunurile.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

SECKIN OZDEMIR (Sinan Malik)

Este pentru dreptate, urăşte banii, iar dacă întâlneşte o persoană rea ce vrea să facă rău altei persoane, cu siguranță încearcă să o salveze din mâinile tiranului. Îşi poate permite orice îşi doreşte, iar singurătatea este indispensabilă pentru el. Cea mai mare pasiune a sa, este marea.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

MELIS SEZEN (Deren Kutlu)

Deren este foarte inteligentă, muncitoare şi disciplinată. Creşte într-o familie bogată, cu obiceiuri de înalta clasă, este modernă, cultivată şi blândă. A absolvit Facultatea de Medicină cu un grad foarte bun, este frumoasă, bine îngrijită, dar nu ştie să iasă în evidență. Nu a fost niciodată îndrăgostită, până ce l-a întâlnit pe Kenan.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

BURAK YAMANTÜRK (Kenan Soykan) ✔

Kenan este tânărul Güneşli Bahçe, şi este obligat să se împlice în afaceri ilegale. Cu trecerea timpului reuşeşte să se pună pe propriile picioare, dar prin modul în care ştie. A avut multe aventuri de dragoste, dar nu s-a ataşat de nici una, asta până când o va cunoaşte pe Deren. Se va îndrăgosti de ea.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ÖZGE ÖZACAR( Azra Yilmaz)

Câştigă bani cântând într-un bar. Să scoată un album este cel mai mare vis al său. Cei ce o cunosc nu prea o suportă, deoarece este problematică şi are multe defecte. Mahir este prima persoană pe care a întâlnit-o după venirea la Güneşli Bahçe, dar nu a durat mult până să realizeze că, Mahir este de fapt îndrăgostit de İpek încă din copilărie.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

BURAK ÇELIK (Mahir Denızan)✔

Mahir este un om iubit şi respectat. Simțul dreptății este întodeauna în prim plan. Să facă bine altor persoane şi să le ajute, nu este un caz special pentru el. Se bucură de singurătate, deşi are o relație strânsă cu alte persoane. Punctul de cotitură pentru Mahir este venirea Azrei în oraş. În timp ce trăia o viață liniştită, ordonată, viața sa s-a schimbat de când a cunoscut-o pe Azra.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ELIFCAN ONGURLAR (Çilem Akan)

Este cea mai mică dintre surori. Ea a crescut cu Azra. Ea fost întodeauna urmărită de Azra. Pistruiul ştie să se ascundă în spatele feței pure pe care o priveşte. Poate nu o face după plan, dar este obişnuită să trăiască aşa. Durerea de pe chipul său nevinovat a susținut-o întodeauna. Creşterea sa ca orfan, este cea mai mare armă din viața sa. Este orfană şi merită toate lucrurile bune din viață. Este foarte geloasă, iar acest lucru îi va face rău.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

În rolurile principale sunt: Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seckin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamanturk, Özge Ozacar, Burak Celik şi Elifcan Ongurlar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.