Serialul AZIZE – Rezumat

În curând pe postul de televiziune Kanal D Turcia, se va difuza noul serial Azize, cu Hande Erçel şi Buğra Gülsoy ca protagonişti.

Rezumat:

Azize, o poveste de răzbunare și iubire … O fată a cărei viață a fost sfâșiată de către familia Alpanlar, o puternică familie mafiotă. Azize, acum este o femeie puternică, care a reușit să stea pe picioare pentru a-și proteja fratele, singura ei rudă în viață. Şi-a lăsat tot trecutul în urmă și și-a stabilit o nouă viață.  Dar, acele mâini crude îl vor atinge pe fratele tău.  Familia Alpan i-a luat mama și tatăl cu mulți ani în urmă, dar, de data aceasta îi va face rău lui Yigit, singurei ființe dragi lui Azize. Acum, pentru ea, există un singur scop în viață, acela de a-și răzbuna familia.  În timp ce își continuă răzbunarea, se va confrunta cu un obstacol la care nu se așteaptă … Iubirea

Kartal (Buğra Gülsoy) este un dintre membrii familiei Alpan , este cel mai inteligent şi cel mai curajos bărbat al familiei, care se va îndrăgosti de Azize

Atunci când Azize va vedea că, Kartal nu este ca şi familia lui, ea va cădea în această iubire … Va începe să se lupte cu sine în drumul spre răzbunare.  Își va păstra promisiunea față de fratele său , sau se va preda iubirii? Cine va câștiga în final? Dragostea sau răzbunarea? 

Din distribuția serialului mai fac parte actori precum : Duygu Sarişin, Mustafa Yldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Özturk, Başak Dasman, Tugay Mercan, Mustafa Avkıran, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altınaş, Asuman Çakır, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efecan Can, Taha Baran Özbek, Ufuk Şen şi Galip Erdal.

Filmările au început pe data de 10 octobrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.