ONUR TUNA- Nu sunt pregătit pentru dragoste

Îndrăgitul actor Onur Tuna, a acordat un interviu cotidianului turcesc POSTA.


Iată interviul:

Onur Tuna, unul dintre personajele de seamă din serialul Mucize Doktor/Doctorul Miracol.

Ne-am întâlnit cu celebrul actor, am vorbit atât despre serial, cât şi despre viața lui.

Serialul Mucize Doktor/ Doctorul Miracol, a început foarte bine … Felicitări.

Onur Tuna : Mulțumesc. De fapt, mă gândeam să mă odihnesc o perioadă pentru că Yasak Elma tocmai se  terminase și tocmai făcusem un film (Agir Romantik) . Dar când acest scenariu a ajuns în fața mea, am fost foarte impresionat și am spus: ,,Este dur”. Eram sigur că va fi o treabă bună și a făcut-o.

Povestea este imersivă și importantă pentru a sensibiliza, cu privire la autism.

Onur Tuna: Da, aceasta este povestea unui medic cu autism (Taner Ölmez / doctor Ali). Aici vă spunem ce poate face și ce are de-a face cu viața, şi încercăm să explicăm toate acestea într-un limbaj real. În general, de fapt știm cele mai multe lucruri, dar în interior, nu știm esența. Aceasta este o muncă importantă.

Ce ai învățat din acest proiect?

Onur Tuna: În primul rând, munca grea ca medic. Ai o profesie credincioasă pe care trebuie să o păstrezi . Trebuie să vindeci oamenii și să rămână în viață. Uneori există succese, dar și eșecuri. În timp ce mă pregăteam pentru serial, trebuia să memorez multe cuvinte în latină, am întâlnit mulți chirurgi. Am învățat de la toată lumea și am mers la filmări aşa. Acum, prin rol, există un om care este „enervant”. Dar, nici hoțul nu știe de ce fură.

Deci medicul Ferman are un secret …

Onur Tuna : Câteva lucruri care vor apărea în timp. Acest director are deja originalul…

Există oameni care spun că serialul a fost furat. Aceasta este o mare nedreptate; acest serial există deja și ne adaptăm.

Onur Tuna : Nu negăm asta … Deja în numele generic este scris. Obiceiul oamenilor de a prejudicia fără cunoştințe de cauză.

Ferman este un doctor arogant, cu ego-uri înalte. Este greu să joci un personaj de genul?

Onur Tuna: Ferman este chirurg în vârstă de 30 de ani, este vedeta spitalului. Un om prescriptiv. El nu are toleranță la eșec. Arată înțelept și îndepărtat, dar de fapt are un secret. Nimeni nu vede cât de moale este inima lui din cauza acestui secret. În timp ce cânt, sunt impresionat în special de scene în care îmi tratez medicul asistent Ali. M-am urât în scena în care i-am spus cel mai mult lui Ali în sala de operație: ,, Du-te acolo și doar privește, nu atinge nimic.” Chiar mă dezgustam să mă uit. Mă refer la personajul meu,  Ferman.

Comentarii precum că eşti Tarık Akan al viitorului / Kadir İnanır sunt făcute pentru tine …

Onur Tuna : Ambele sunt persoane foarte importante pentru țară. Oameni care sunt dedicați la ceea ce facem. Am găsit ambele nume foarte reușite și sunt un exemplu. Mi-ar plăcea să fie versiuni noi.

Ce vrei să spui, noua versiune?

Onur Tuna: Acum tatăl meu știe mai multe decât bunicul meu, iar eu știu mai multe decât tatăl meu. Dacă mă gândesc la asta ca la o nouă generație, aș fi mândru că sunt asemănat cu ei, dar, așa cum spuneam, aș dori să fiu numit „versiune nouă”. Cred că am adăugat un plus pentru că am crescut urmărindu-i, cunoscându-i și luând exemple.

Ai pregătire pentru actorie, nu?

Onur Tuna : Sunt antrenat de mult timp, da. Am fost student la economie la Teatrul Müjdat Gezen . Am petrecut un an cu Ayla Algan. Oamenii învață întotdeauna ceva, dar eu cred întotdeauna că … Dacă o persoană vrea să învețe, el învață peste tot. Și sunt în această afacere de 10 ani.

Deși ai jucat mult rolul principal în revistă nu ai apărut mult …

Onur Tuna: Nu sunt o persoană din revistă, nu am fost niciodată și nu-mi place. Aceasta este producția. Trăiesc o viață așa cum sunt, iar revista este invers. Respect ce se întâmplă în revistă, dar sunt un om drept. Din moment ce nu am reviste în minte, revista nu mă preferă oricum.

,,TREBUIE SĂ LAS MUZICA MEA ÎN CONTEXT.”

Ce fel de viață ai?

Onur Tuna: Foarte casnic, pașnic și fericit. Locuiesc într-un loc împădurit. Merg  în oraș o dată pe lună. Am trei pisici și un câine. Orele de filmări sunt sunt deja lungi. În afară de faptul că mă ocup de muzică, am un studio. Chiar peste o lună voi lansa o nouă melodie; Am scris și am compus piesa.

De asemenea, te interesează muzica în sens profesional.

Onur Tuna : Da, de la 14 ani.

Atunci, clasica întrebare, ,,Actoria sau sau muzica,,?

Onur Tuna: De aceea las muzica în urmă, știi? Nu le pot pune în același loc. Pentru că atunci când le poziționăm pe cei doi în același loc, oamenii spun imediat: „Actor sau muzician?” O persoană nu poate fi atât actor, cât și muzician? Eu cânt la chitară, cânt la pian. Muzica este inerentă acestei afaceri. Arta înseamnă ritm. Din păcate, trebuie să las mereu muzica în fundal, deoarece cred că percepția va fi surprinsă.

De fapt, acesta este cel de-al doilea album …

Onur Tuna: Da, nu multe persoane știu despre primul meu album. Nu am filmat clipuri, nu am sponsori. Am făcut totul de unul singur; Pentru a nu auzi comentariul, „cred că mai bine renunți la muzică și continui cu actoria”. Ai depus mult efort, dar el spune, cred că ar trebui să oprești muzica. ”De ce? Putem lăsa muzica, pentru numele lui Dumnezeu? Există vreo creatură care să renunțe la muzică? Poate o pasăre să renunțe la muzică?

Ce te face cel mai nefericit?

Onur Tuna: Mă doare faptul că oamenii se rănesc reciproc. Nu vreau să văd un câine violat. Nu vreau să văd o femeie bătută, ucisă. Nu vreau să văd un copil care strigă: „Mama moare. Oh, Fiule, nu vreau să văd o mamă suferind. Nu vreau să văd un copil abuzat. Acest lucru merge mai mult.

În ce fel de lume visezi să trăiești?

Onur Tuna: Vreau ca oamenii să se gândească la ceea ce se gândesc, la ceea ce poartă, la ceea ce beau, orice culoare ar arăta în aceeași direcție. Vreau să trăiesc într-o astfel de țară, într-o astfel de lume. Deoarece atâta timp cât ne uităm unii la alții și o criticăm cu prejudecăți, nu există altă cale decât să ne lovim unii de alții.

Ce te face fericit pentru această țară?

Am călătorit în multe țări. M-am gândit dacă aș putea trăi acolo. Am trăit mult timp … Dar știi, ei spun o Dragoste de patrie, o iubire de pământ …

Îți plac mult animalele?

Onur Tuna: Forte mult! Ei privesc lumea mai bine decât noi. Nu am văzut un cocoș să plece acasă și să-și bată soția. L-ai văzut? Nimeni nu are dreptul să lovească pe nimeni. Nu pot urmări violența. Îl închid în momentul în care îl văd la știri. Uite, există violență împotriva femeilor. Mi-e rușine să vorbesc chiar despre o astfel de problemă în acest secol. Foarte dezgustător!

În ce fel de familie ai crescut?

Onur Tuna: Sunt un copil crescut într-o familie foarte fericită. Nimeni nu ar avea glas în casa noastră. Nu l-am auzit niciodată pe tatăl meu, chemând-o pe mama niciodată pe un ton aspru. S-au cunoscut în liceu și sunt căsătoriți de 40 de ani. Faci ce vezi acasă…

Există dragoste?

Onur Tuna: Nici una. Nu sunt pregătit pentru dragoste acum. Nu știm când vine sau dacă vine … Sunt singur acum.

Partenera ta din Yasak Elma, Sevda Erginci, sunteți foarte aproape, dar diferența voastră de înălțime a fost discutată destul de mult.

Onur Tuna: Sevda este viața mea. Continuăm să ne vedem. Ne-am sprijinit întotdeauna pe parcursul celor 46 de episoade. Mereu stătea în spatele meu. Un astfel de sprijin este greu de găsit. Am prea multă încredere în ea . În ceea ce privește problema înălțimii; Crede că inima ei este atât de mare încât uneori se uită în jos la mine.

Înălțimea ta este prea mare.

Onur Tuna: 1.97 m, Da, sunt puțin înalt (Râde).

Sursa: Posta

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.