Can Yaman, mulțumeşte fanilor din Italia

Astăzi 13 septembrie, pe postul de televiziune italian Mediaset Canale 5 , a fost difuzat ultimul episod al serialului Dolunay (Lună plină- Dulce Amărui). Serialul a fost difuzat pe parcursul verii, după prânz, de la ora 14:45, dar spre surprinderea tuturor, a avut un rating foarte bun. Dolunay este cel de-al doilea serial turcesc difuzat în Italia, după Cherry Season. După Dolunay, se pare că şi serialul Erkenci Kuş /Pasărea Matinală se va difuza in Italia.Actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie unde fanii italieni îi mulțumesc lui Can Yaman pentru rolul său din Dolunay/Bitter Sweet.

Fanii spun :

,, Italia te salută aşa, Ferit Aslan… 🇮🇹 dragoste mare pentru tine. ♥️

Can Yaman răspunde:

🙏 = Mulțumesc!

Alte zvonuri din presa italiană sunt , precum că actorul Can Yaman va fi invitat special în două emisiuni din Italia, tot de la televiziunea Mediaset.

Pentru cititorii din Italia, vreau să subliniez faptul că îndrăgitul actor Can Yaman este aşteptat în emisiunea Verissimo ( prezentată de Silvia Toffanin, soţia directorului Mediaset, fiind şi nora patronului Mediaset, adică al fostului prim-ministru italian, Silvio Berlusconi).

Tot presa din Italia, scrie că actorul Can Yaman este aşteptat în emisiunea C’è posta per te (prezentată de Maria de Fillippi), echivalentă cu emisiunea Iartă-mă, numai că, în plus, față de emisiunea din România, au secțiunea ,,Surpriză„. (Probabil Can Yaman va fi surpriza cuiva drag ce a apelat la această emisiune).

La aceste două emisiuni menționate de mine mai sus, au fost prezenți, în trecut şi cuplul Serkan Çayoğlu şi Özge Gürel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.