Serialul turcesc SEN ANLAT KARADENIZ va debuta în România

Încă din primăvara acestui an se ştia de, faptul că postul de televiziune Kanal D România a cumpărat serialul de succes turcesc Sen Anlat Karadeniz/ Spune-mi tu Marea Neagră.

Iată că a venit ziua unde avem detalii despre difuzare.

Pe contul oficial de Instagram al postului de televiziune Kanal D România s-a difuzat prima secvență cu serialul. Se pare că va începe din toamnă, cel mai probalil în luna septembrie, iar serialul se va numi Lacrimi la Marea Neagră.

View this post on Instagram

Serialul turcesc de succes „Lacrimi la Marea Neagra”, povestea impresionanta a unei invingatoare, va fi difuzat in aceasta toamna, la Kanal D! _______________________________ Productia devenita un fenomen media in Turcia, „Lacrimi la Marea Neagra”/ original: „Sen Anlat Karadeniz”) spune o poveste de viata tulburatoare, in care veti regasi o realitate dureroasa a societatii romanesti actuale: violenta domestica. Personajul central, Nefes (interpretata de Irem Helvacioglu), este o tanara care lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta. Fragila Nefes se transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca. ______________________________ Mare parte din actiunea serialului se desfasoara pe tarmul turcesc de la malul Marii Negre, iar publicul din Romania va avea bucuria sa descopere acest spatiu familiar in care se dezvolta scenariul extrem de alert si intens al productiei. #dintoamna #lacrimilamareaneagra #senanlatkaradeniz #kanaldromania #imiplacserialeleturcesti

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania) on

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.