Melisa Aslı Pamuk : ,,Vreau să ajung la Hollywood”

Actrița Melisa Aslı Pamuk, a mărturisit într-un interviu acordat revistei spaniole Telenovela, că işi doreşte să ajungă la Hollywood, şi că îşi spune mereu că nu se va opri până nu va triumfa în Statele Unite ale Americii.

În Spania pe canalul Divinity, se difuzează serialul ,,Kara Sevda”/Dragoste Infinită (Amor Eterno). Revista spaniolă Tele Novela, a publicat un interviu cu frumoasa actriță Melisa Aslı Pamuk, referitor la personajul ,,Asu” din Kara Sevda. Iată reportajul:

,,La vârsta de numai 14 ani, această tânără, născută în Haarlem, Olanda, din emigranţi turci a început deja să paradeze pe podiumuri și la scurt timp după, a fost chemată la spectacole. Deși a început să studieze Psihologia la Universitatea din Amsterdam, a abandonat-o pentru a se concentra pe formarea sa în modelare și artă dramatică:

Cred că dacă vrei ceva trebuie să te dedici pe deplin. Când eram la vârsta de 20 de ani, trebuia să părăsesc țara pentru a concura în competiții de frumusețe; Am petrecut mult timp singură și asta m-a făcut matură. „

Participarea ei la concursul Miss Turcia 2011, titlu pe care l-a câștigat, este una dintre etapele vieții sale, ea işi aminteşte ca fiind mai intensă:

Au fost trei luni de muncă grea și de presiune, dar care a dat recunoaștere la nivel mondial. După triumful meu, au început să sosească mai multe oferte de la producători. De aceea nu am negat niciodată asta.”

Cu toate acestea, începuturile sale în scenă din Istanbul erau destul de complicate:

„Nu știam limba turcă, am avut dificultăți în a învăța și încă o perfecționez. Am vorbit olandeză, care este limba mea maternă, engleză și germană. „

În ciuda tuturor lucrurilor, Melisa a muncit din greu pentru a depăși acest obstacol și, în 2014, primul său rol important a fost datorat serialului ,,Yer Gök Așk”. În același an a participat la ficțiunile ei Sevda Bir Veda și Ulan Istanbul și apoi a ajuns în Kara Sevda:

Asu este unul dintre cele mai frumoase roluri pe care le-am jucat până acum. A fost foarte complicat și o mândrie să intru în pielea lui. ”

În prezent, face parte din distribuția serialului ,,Çarpişma”

Melisa, se consideră o femeie tenace și luptătoare:

„Uneori mi se pare greu să mă deconectez, pentru că încerc să dau tot ce pot. Dar acea abilitate de a învinge m-a făcut să ajung acolo unde sunt. ”

În timpul liber se bucură de două dintre cele trei pasiuni: pictura, exercițiile și călătoriile:

Îmi place să descopăr noi culturi. Desigur, ori de câte ori pot, mă întoarc în Olanda pentru a petrece timp cu părinții mei „.

De asemenea, ea spune că se descurcă foarte bine cu rețelele de socializare.

,,Eu le folosesc pentru a fi în contact cu fanii mei și pentru a arăta cum sunt în afara camerelor de luat vederi. Cred că e foarte important să fiu cunoscută cum sunt, și să nu rămân în imaginea fanilor doar cu detaliile despre personajele mele. ”

Melisa, iubitoare a animalelor, publică adesea multe imagini cu animalele ei sau cu fratele ei, pe care o adoră:

Am avut o copilărie foarte fericită. A trăi departe de cei dragi este unul dintre sacrificiile pe care trebuie să le fac pentru a-mi atinge visul, și anume să-mi fac un pas în profesia mea din Statele Unite, la Hollywood. E ceva ce mi-am spus cu mult timp în urmă și nu mă voi opri până nu voi reuşi.”

Sursa: Diezminutos/Telenovela

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.