Ebru Şahin, interviu integral pentru revista ŞAMDAN PLUS

Frumoasa actriță Ebru Şahin, este pe coperta revistei ,,Şamdan Plus„, ediţia mai/iunie.

Iată reportajul:

Ebru Șahin : ,,Fiecare personaj mi-a dat o altă lume”.

Reporter: Suntem împreună aici, la Mardin, cu Ebru Șahin, actrița principală al serialului fenomen de pe Atv, Hercai. Textura autentică a oraşului Mardin, Ebru Şahin, pentru filmări a fost transformată într-o prințesă de basm.

Într-un oraș de vis, Ebru Sahin, care este o femeie emoțională și fragilă, dar curajoasă, dă viață personajului Reyyan, ce a intrat rapid în viețile noastre, cu actoria, frumusețea și sinceritatea sa.

Sunt foarte fericită că îl pot menține în viață”( personajul), a spus Ebru Şahin.

Filmările noastre de pe străzile din Midyat, au fost însoțite de fanii care așteptau, doar ca actorii serialului să vină la filmări, să iasă în oraș, și să ia o bucățică din el.

Am făcut o conversație plăcută cu Ebru Șahin, care s-a transformat într-o prințesă de basm în filmarea noastră, cu textura autentică a lui Midyat. Ebru Șahin, care a răspuns la întrebările noastre cu răspunsurile sincere:

Reporter: Ai un istoric sportiv. Erai un sportiv licențiat de când aveai 11 ani. Cum a fost trecerea de la sport la actorie?

Ebru: Trecerea de la sportivitate la actorie nu este chiar corectă. Sunt absolvent al Universității de Științe din Istanbul, dar am fost interesată de a actorie, atunci când am putut să-mi pun emoțiile la aceeași scară. Teatrul, a intrat în viața mea la o vârstă fragedă. Asta am vrut să fie munca mea de vis. Numai acest proces al deciziei mele a fost oarecum deluros. Cu toate acestea, pot spune că am așteptat ca timpul să fie așa cum este.

Reporter : Ai fost implicată în multe producții de succes, dar, cum te simţi în rolul de lider, într-o producție ca „Hercai”, care are o bază mare de fani într-un timp scurt?

Ebru: Este foarte plăcut să fii într-o producție care este iubită, demnă și are un personaj, pe care este iubit ca actor.

Reporter: Ce te-a motivat să iei decizia de a alege acest proiect, într-un moment în care industria serialelor devine din ce în ce mai provocatoare?

Ebru: Când am citit scenariul, am vrut să mă implic. Povestea, personajele, din păcate, nu am vrut să fim experimentați, dar eram încântată să pot trăi o poveste despre femei și să trăiesc într-un basm ca Mardin.

Este managerul meu, care m-a ajutat, este o intersecție impresionată, cu un efort real, și dăruirea producătorilor noștri. Atribuie acestui post, doar ca cea mai mare sursa a mea de motivație în procesul tuturor, pregătirea și fotografierea chiar și pentru a crede în mine.

Reporter: Mardin este într-adevăr un loc foarte frumos. Cum îți petreci zilele, eu sunt sigur că este plăcut să se lucreze cu acest cadru fermecător …

Ebru: Acest loc îţi dă senzații foarte diferite , cu toată autenticitatea și farmecul. Oriunde te uiți, locul unde atingi, este o mare rămășiță a vieții și este foarte interesant să te gândești la asta. Avem posibilitatea de a trăi la intensitate maximă a mediului de lucru, nu este foarte bun, din păcate, dar câștigă experiență în îndrumarea celor mai frumoase persoane pe care le avem aici, posibilitatea de a învăța cât de mult putem.

Reporter: Ai avut personaje diferite în fiecare producție. Ce fel de personaj este Reyyan? Cum te simti să o interpretezi?

Ebru: Reyyan, după cum am citit, este un personaj care acționează în mine, fragil, dar puternic, timid dar curajos, cu toate sentimentele de puritate și cu bună-credință. Sunt atât de bucuroasă că am ținut-o în viață.

Reporter: Este un personaj cu multe emoții. Ce fel de persoană este adevărata Ebru, ai aspecte similare cu Reyyan?

Ebru: Cred că dacă n-aș găsi nici o asemănare, nu aș fi cea pentru care am avut atât de mult, Reyyan. Fragmentarea în noi toți, curajul de la dorința de a intra în noi, credința noastră în puritatea fiecărei emoții, pare a fi modul în care ne ocupăm de vise.

Reporter: Când mă gândesc la asta, ai patru seriale şi două filme. Putem numi Reyyan piatra de hotar in cariera ta?

Ebru: Fiecare slujbă la care particip, acest loc este un loc foarte important în viața mea, și mi-a dat o altă lume, o altă conștiință. Am ajuns la actualul personaj Reyyan l, în felul în care mi-au arătat personajele mele. Am întâlnit multe lucruri din cauza personajului. Am avut discuții lungi și cercetări pentru a înțelege o astfel de femeie, să vorbeasc ca ea. Am învățat să călăresc cai în patru lecții, am avut ocazia să-mi aud vocea pe ecran cu melodiile pe care le-am cântat. În afară de toate celelalte lucrări ale mele, Reyyan are un alt loc în inima mea, chiar în starea lui.

Reporter: Perechea lui Reyyan și Miran a devenit un fenomen. În mass-media socială, multe pagini de fani, au fost create pentru acest cuplu într-un timp scurt … Cum te simți în legătură cu acest interes?

Ebru: Privirea oamenilor asupra noastră, ca membru al casei noastre, cu tot binele și răul nostru, ne face mai fericiți decât ni s-a prezis, din cauza angajamentului față de personajul nostru. Cred că avem o legătură caldă și emoțională cu publicul nostru.

Reporter: Există o armonia foarte frumoasă între tine și Akınözü. Ce fel de experiență este?

Ebru: Suntem într-un mediu de lucru armonios. De asemenea, este foarte plăcut să fim implicați într-un proiect cu care putem să ne dezvoltăm.

Reporter: Deci, te-ai fi așteptat la atâta atenție într-un timp atât de scurt? Cum este să devii unul dintre oamenii care au intrat în cursa pentru a face fotografii la un moment dat?

Ebru: Faptul că ne așteptăm la un interes nu se face în acest loc de mult timp. Dar interesul și dragostea pe care o vedem acum, este mult dincolo de imaginația noastră. Sute de persoane vin din străinătate pentru o vizită pură din afara orașului. Avem o audiență pasionată și acest lucru este foarte motivant.

Reporter: Tempo-ul serialului este destul de intens, sunt sigur că treceți prin zile epuizante. Cum preferi să-ți petreci timpul?

Ebru: Evident, nu avem prea mult timp să ne dedicăm. Lucrăm foarte greu. Când o putem distinge, preferăm să explorăm împrejurimile sau să ne relaxăm cu o conversație plăcută.

Reporter: Care sunt factorii care te motivează în viață?

Ebru: Gândirea pozitivă, mediul prietenos și credința mea că totul este posibil, întotdeauna mă motivează, și mă încurajează pentru viitor.

Reporter: Avansezi în cariera cu pași puternici. Care sunt visele tale pentru viitor? Ce femeie ai vrea să interpretezi ? La ce rol visezi?

Ebru : Vreau să joc în roluri care să-mi hrănească sufletul, să mă dezvolte și să atingă vieți diferite. Am personaje speciale în inima mea, dar sunt ca zăpada de pe jos pentru moment, şi trebuie să mă văd, pentru a nu fi falsă (râde).

Sursă: Şamdan Plus/ Instagram/Twiter

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.