Akin Akinözü, interviu în revista Cosmopolitan

In acest articol, la cererea cititorilor voi ataşa interviul integral acordat de actorul Akin Akinözü, revistei Cosmopolitan Turcia, din luna aprilie 2019.

➖Akin Akinözü➖

Realizăm acest interviu, cu locurile misterioase ale lui Mardin. Ce sentimente ai când te afli aici? Cum ai ajuns în acest proiect pe canalul Atv?

Akin: M-am schimbat extrem pe plan fizic, indiferent de proiect. Mi-am tăiat părul și mi-am lăsat barbă. Iar această imagine, să zicem, m-a adus la Miran. După cum ați spus mai devreme, Mardin este un loc misticos. Aceste ținuturi poartă povestea unei întregi civilizații și a unei ere întregi. Aici, am găsit ocazia să mă apropii de natură. Pe drumul spre filmare, ne oprim pentru a face poze cu ceea ce vedem, priveliştea din fața ochilor noștri ne fascinează pe fiecare dintre noi.

Erai un pic speriat pentru că ai avut rolul principal în serial? Cum este viața într-un alt oraș?

Akin: Jucând rolul principal, înseamnă a conduce întreaga poveste despre tine. Și, avem o poveste foarte puternică. Desigur, și responsabilitatea de a aduce publicului această poveste fantastică, ce duce la Miran. Dar, acest sentiment de frică, este foarte important pentru mine, deoarece este ca un impuls pentru acțiuni curajoase, şi înviorează o persoană. Venind aici, am avut sprijinul partenerului meu, al echipei, postului şi al echipei de producție. Și sentimentul de anxietate, a devenit un sentiment de agitație. Ideea de a trăi într-un alt oraș, mi-a stârnit entuziasmul, să văd toată bogăția lui Mardin. Și, nu m-am pierdut: orașul este pur și simplu frumos, iar oamenii din el sunt și mai frumoși.

Miran combină sentimente puternice. Ai părți similare cu el?

Akin: Sentimentele puternice în caracter, sunt un lux deosebit pentru actor. Sunt norocos să împărtășesc această cale. Avem părți similare, dar pentru mine este important să ne diferențiem unul de celălalt. Pentru că, unele sentimente sunt prezente într-o persoană, dar, poate că nu le trăiește în fiecare zi.

Să revenim la originile povestei. Cum ai devenit un actor în timp ce studiai la departamentul de matematică din America?

Akin: Pentru mine, învățarea matematicii a înseamnat învățarea unui limbaj universal. Și acesta, este unul dintre motivele pentru care am ales această facultate specială. Am ales, una dintre cele mai bune universități din lume, uc-Berkeley. Îmbunătățind în direcția matematică, am observat că aceată ,,materie” este percepută în toate domeniile.

În America, ai trăit timp de șase ani. Ce ți-a dat America,?

Akin: M-am dus în America pentru studiile mele. Și, cred că mersul singur la vârsta de 17 ani, până la celălalt capăt al lumii m-a indurit. Totodată, când timp de șase ani care trăiești într-o cultură străină, perspectiva ta se schimbă. Și mai presus de toate, înțelegeți că oamenii din diferite culturi, pot interacționa unul cu celălalt. Și apoi, devii cetățean al lumii. Cred că toți avem nevoie de asta.

Te adaptezi ușor în locuri noi?

Akin: A fost greu să mă adaptez la viața din America, după ce te-ai obișnuit cu fundațiile familiei. Cred că am parcurs un drum lung în viața mea, așezându-mă în America, împreună cu promovarea abilităților mele de actorie. Deoarece, ca actor, trebuie să înveți să te adaptezi la o varietate de condiții. Și, în fiecare zi simt că am succes în această chestiune. Darwin, a spus odată: El nu este cel mai puternic sau cel mai inteligent care supraviețuiește, ci, cel care este cel mai potrivit pentru schimbare„. și, eu cred asta. Deci, sunt foarte fericit de modul în care mă aflu acum.

Care femeie are puterea să te facă să te îndrăgostești? Ce poți spune despre vorba, „ea este unică?”

Akin: Suntem toți în căutarea unui răspuns la această întrebare! Simt, că am găsit răspunsul, cu persoana cu care sunt în prezent. Și, în fiecare zi, repet că ,”ea este cea aleasă„: este acel zâmbet, sunt acele cuvinte, este acea privire…

Ce crezi despre dragoste, și despre relațiile lumii moderne?

Akin: În epoca tehnologiei, viața noastră precipită într-un ritm rapid, există multe alte alternative, pentru că suntem într-o stare de epuizare rapidă. Ce păcat, că în aceste circumstanțe, pierdem aceste calități, ca răbdare, dăruire, negare de sine. Și, relațiile care nu se bazează pe aceste calități, își pierd valoarea și nu au altă soluție decât să fie artificiale.

Am auzit de la persoanele apropiate ție, că esți foarte gentil şi galant cu femeile din jurul tău… şi, apoi că ești un romantic … este adevărat?

Akin: Ceea ce ați auzit de la alții, sună mai bine decât dacă v-aş spune: „Da, sunt așa„! Deoarece, eu sunt singurul copil din familie, mama și cu mine am avut o legătură foarte puternică. Pentru că merg ușor în contact cu jumătatea de sex feminin, mă introduce, ca pe un om sensibil și romantic.

Ești o persoană geloasă? Și, ce crezi despre femeia ta când este geloasă?

Akin: Gelozia – Este unul dintre sentimentele care păstrează relația într-o formă bună. Pentru mine, oamenii care își exprimă dragostea prin gelozie, sunt acei oameni care nu au ajuns încă la cunoștința conceptului de „încredere„. Când gelozia apare asupra unui sentiment de încredere în sine, ea strică relația.

Odată cu începutul serialului (Hercai) popularitatea ta a crescut. Dar, aș vrea să aud de la tine, cum evaluezi succesul: numărul de ascultători, numărul de abonați sau recenziile obținute pe stradă?

Akin: Cea mai bună măsură a succesului este un joc . O persoană se întâlnește, constată deficiențele sale, și încearcă să se agite. Această formulă, funcționează în orice domeniu al vieții. Și, mulțumesc lui Dumnezeu, am realizat toate obiectivele pe care le-am stabilit pentru mine. Dar, aceste instrumente de succes cum ar fi ratingul, numărul de abonați și recenzii confundă doar mintea. Desigur, cele de mai sus este şi locul de a fi, dar, este important să înțelegi ce să acorzi ca primă prioritate. Când vă puneți în joc (performanța dvs.), pe prima linie, este posibil să vă amintiți. Omul când își concentrează atenția asupra restului, el se află într-un cerc vicios de iluzii.

Cum stai cu rețelele de socializare? Ai citit recenziile care au venit după primul episod?

Îmi pasă de rețelele socializare, dar îmi protejez spațiul meu personal. Ele joacă două roluri: sunt foarte utile în afacerea pe care avem, dar în acelaşi timp sunt foarte periculoase. Ele ajută membrii și îi lasă să audă vocea lor, precum să le și transmită gândurile lor. Și, sunt periculoase, deoarece influența muncii pe care o facem, tot timpul crește și fluxul cu noi. Dacă nu aveți timp, atunci rețelele sociale pot fi dăunătoare. Am încercat, cât mai mult posibil, să citesc recenziile și încerc din nou. Cred că aceste recenzii ne vor arăta calea.

Ai spus că ai pierdut recent din greutate, dar te văd foarte bine. Cum merg lucrurile cu sportul?

Imi place acest stil de viață. Mi-am ascultat corpul, am devenit pesketar. Mănânc în funcție de dieta acdeniz. Este posibil, ca un astfel de mod de a mânca să pară neobișnuit pentru oameni, așa că, acum încerc toate tipurile de mâncare vegetală. Fiind o persoană care mânca carne, nu se opune lui, prefer să mănânc diferit. Mardin este un oraș în care, toată lumea mănâncă multe feluri de mâncare. Dar, știind ceea ce căuți, veți găsi o cale de ieșire în orice situație. Nu aveam nici o dificultate în căutare, pot să recunosc că, am încercat mai multe preparate delicioase din această regiune.

În cele din urmă, spune ceva care nimeni nu știe despre tine.

Akin: Numele meu real este, Akin Süreyya Akinözü. (notă: turcii au dreptul să aibă două nume.)

Sursă: Cosmopolitan

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.